Team Sweden är glada över att presentera Provinum som ny exklusiv vinpartner och sponsor till Bocuse d’Or Team Sweden.

Andreas Stenberg, ordförande för Bocuse d’Or Sweden, om det nya sponsorskapet med Provinum: ”I Bocuse d’Or visar vi upp det allra bästa och mest avancerade av svensk gastronomi. För att nå världstoppen krävs det att vi har långsiktiga partners som ser värdet av att utveckla svensk gastronomi. Provinum är en sådan partner som genom sitt engagemang ser till att vi tillsammans driver utvecklingen av branschen framåt.”

Matthias Pettersson, Sales Development Manager och Partner på Provinum, delar också sina tankar om partnerskapet: ”Eftersom vi på Provinum drivs av att utveckla svensk gastronomi går detta partnerskap hand i hand med vår affärsidé ’Att höja gastronomin på de svenska borden’. Att Sverige som nation fortsätter att vara konkurrenskraftig med framskjutna placeringar i tävlingen Bocuse d’Or är avgörande. Detta stärker Sverige som gastronomisk nation såväl nationellt som internationellt.”

Provinum Vinhandel AB, som grundades 2013 och har sitt huvudkontor i Hägersten, Stockholm, är specialiserat på import och handel med drycker, med ett särskilt fokus på vin. Företaget samarbetar med en mångfald av producenter, från stora internationella varumärken till små nischade vinproducenter, med målsättningen att förse marknaden med högkvalitativa drycker som kompletterar gastronomiska upplevelser.
Provinums hemsida

Postad avEmely Hesselgren