Nyhetsarkiv
Explore by topic

Presentation av juryn
Vi är stolta att presentera årets fantastiska jury till den nationella uttagningen för Bocuse d’Or och Bocuse d’Or Sweden Commis…

Program och information
Program och information om den nationella uttagningen till Bocus d’Or Bocuse d’Or Sweden Commis Award och Sommelier- SM på Münchenbryggeriet…

Presentation av finalisterna till Bocuse d’Or Sweden Commis Award 2025!
Den 31 mars 2025 går den prestigefyllda Bocuse d’Or Sweden Commis Award av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm

Finalisterna klara – Sverige uttagning till Bocuse d’Or 2025-2027
Den 31 mars avgörs det! Tre kockar tävlar om att bli Sveriges representant i Bocuse d’Or – världens mest prestigefyllda…

Kvalet till Bocuse d’Or 2025-2027 sker den 31 mars
Den 31 mars samlas den svenska gastronomiska eliten på Münchenbryggeriet i Stockholm för en unik branschdag

Sverige tar brons i Bocuse d’Or 2025!
Under måndagen den 27 januari 2025 säkrade vi i det svenska teamet ett prestigefyllt brons i Bocuse d’Or – världens…

Sveriges tävlingsrätter i Bocuse d’Or 2025
Söndagen den 26 januari tävlade team Sweden i Bocuse d’Or i Lyon. Följande två rätter presenterade man under tävlingen

Hantverk och design i perfekt harmoni – Lurstas bidrag till Bocuse d’Or Sweden
Bocuse d’Or är världens främsta och mest prestigefyllda internationella tävling för kockar. Här tävlar kockar från hela världen i att…

Tävlingsuppgifter och regler för Commis Award 2025
Är du en ung kvinna som går sista året på Restaurang- och Livsmedelsprogrammet och drömmer om att tävla i matlagning…

Peter Asp Jelksäter ny svensk juryrepresentant i Bocuse d’Or
Vi är stolta över att presentera Peter Asp Jelksäter som Sveriges nya juryrepresentant i Bocuse d’Or för perioden 2025–2029